Orion Construction

Zyrat Qendrore

Rezidenca Tower Bridge 3

Zyra e Shitjeve

Rr. e Dibrës, pranë Ministrisë së Mbrojtjes

(ish Shkolla e Bashkuar)

Telefon +355 69 700 40 40

Map Data
Map data ©2017 Google
Map DataMap data ©2017 Google
Map data ©2017 Google
Map
Satellite
Smartcom

Rruga “Panorama”,
Kompleksi “Erjoni” Shpk,
Kodi postal 1001,
Tirana, Albania


Telefon +355 (4) 22 40 222


Email

hr@smartcom.al
info@smartcom.al

Mundësia e Artë

Shërbimet

Gjatë ushtrimit të aktivitetit tonë bashkëpunojmë ngushtë me Rodeler Ltd, një broker Evropian i autorizuar dhe i licencuar nga CySec (Autoriteti i Mbikqyrjes Qipriote), që zotëron markën 24option. Veprojmë si mbështetës i klientelës ndërkombëtare për trading-un online në tregjet Forex e CFD...

Zbulo më shumë

Asetet më popullore
të javes.

Aseti Hapur Lart Poshtë

Autorizuar nga
Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare

“Smartcom sha” është e autorizuar përmes një liçencë të lëshuar nga AMF (Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare), për kryerjen e transaksioneve me tituj dhe veçanërisht blerjen dhe shitjen e titujve me porosi të klientit ne tregun e licensuar ne territorin e Republikes se Shqiperise.

Zbulo më shumë

Ku operojme