• Language
 • Kush Jemi

  NE JEMI SMARTCOM
  Smartcom-i është themeluar në 2013-ën si Shpk. Në 2017 shoqëria u shndërrua në Sha dhe ka marrë nga AMF-ja (Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare) licencën si Broker.

  Në bashkëpunim me partnerë lokalë dhe ndërkombëtarë merremi me marketingun e shërbimeve financiare.
  Profesionalizmi i bashkëpunëtorëve tanë dhe standartet e shërbimit që u ofrojmë kllientëve tanë ndërkombëtarë kanë qenë në themel të rritjes së shpejtë dhe të qendrueshme të shoqërisë sonë.

  Puna jonë bazohet tek korrektesa duke synuar të kemi një marrëdhënie afatgjatë me klientët tanë, duke u ofruar shërbimet tona dhe ato të partnerëve tanë në mënyrën më të mirë të mundshme dhë kushtë të favorshme për klientët që merren me trading online.
  Aseti ynë më i çmuar janë bashkëpunëtorët tanë: manaxherë dhe më shumë se 250 punonjës të përgatitur dhe të motivuar.

  ËSHTË MOMENTI TË BËNI NJË HAP PËRPARA.

  Shërbimet

  Gjatë ushtrimit të aktivitetit tonë bashkëpunojmë ngushtë me Rodeler Ltd, një broker Evropian i autorizuar dhe i licencuar nga CySec (Autoriteti i Mbikqyrjes Qipriote), që zotëron markën 24option. Veprojmë si mbështetës i klientelës ndërkombëtare për trading-un online në tregjet Forex e CFD...

  Zbulo më shumë

  Asetet më popullore
  të javes.

  Aseti Hapur Lart Poshtë

  Autorizuar nga
  Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare

  “Smartcom sha” është e autorizuar përmes një liçencë të lëshuar nga AMF (Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare), për kryerjen e transaksioneve me tituj dhe veçanërisht blerjen dhe shitjen e titujve me porosi të klientit ne tregun e licensuar ne territorin e Republikes se Shqiperise.

  Zbulo më shumë

  Ku operojme