• Language
 • Pozicione të lira pune

  Account Manager

  Smartcom ka hapur procesin e përzgjedhjes së punonjëseve për postin “Account Manager”.

  Puna konsiston në administrimin e një portofoli klientësh të rinj apo ekzistues të kompanisë.

   Aplikantët duhet të zotërojnë:

   Kualifikimet:

  • Të ketë përfunduar Shkollën e Mesme apo Universitetin;
  • Aftësi shumë të mira zotërimi në njërën nga gjuhët: italisht / anglisht / gjermanisht / spanjisht / portugalisht / arabisht;
  • Aftësi për të mësuar dhe për t’u përshtatur;
  • Të jetë në gjendje për të punuar në grup;
  • I gatshëm për të punuar me kohë të plotë;
  • Përvoja të mëparshme në telemarketing përbejnë avantazh.

   Ofrojmë:

  • Mjedis të këndshëm pune: zyrë komode dhe ambjent rinor;
  • Pagesë shumë të kënaqshme: pagë fikse e një niveli të lartë + bonus sipas performances;
  • Mbështetje profesionale nga kolegët dhe eprorët;
  • Program për përmirësimin e vazhdueshëm të njohurive profesionale;
  • Mundësi rritjeje profesionale;
  • Kontratë të rregullt pune në bazë të legjislacionit shqiptar.

  ËSHTË MOMENTI TË BËNI NJË HAP PËRPARA.

  Shërbimet

  Gjatë ushtrimit të aktivitetit tonë bashkëpunojmë ngushtë me Rodeler Ltd, një broker Evropian i autorizuar dhe i licencuar nga CySec (Autoriteti i Mbikqyrjes Qipriote), që zotëron markën 24option. Veprojmë si mbështetës i klientelës ndërkombëtare për trading-un online në tregjet Forex e CFD...

  Zbulo më shumë

  Asetet më popullore
  të javes.

  Aseti Hapur Lart Poshtë

  Kush Jemi

  Smartcom-i është themeluar në 2013-ën si Shpk. Në 2017 shoqëria u shndërrua në Sha.

  Zbulo më shumë

  Ku operojme