• Language
 • Ekipi yne

  Në fillim ishim jo më shumë se 20 vetë.
  Sot jemi më shumë se 250 punonjës: agjentë, manaxherë dhe administratë.
  Falë kujdesit në nivel administrimi dhe financiar, Smartcom është sot një kompani lider në fushën e shërbimeve financiare.

  Shkarko Organigramën

  Ne jemi Smartcom, jemi këtu me ju dhe vetëm për ju!

  ËSHTË MOMENTI TË BËNI NJË HAP PËRPARA.

  Shërbimet

  Gjatë ushtrimit të aktivitetit tonë bashkëpunojmë ngushtë me Rodeler Ltd, një broker Evropian i autorizuar dhe i licencuar nga CySec (Autoriteti i Mbikqyrjes Qipriote), që zotëron markën 24option. Veprojmë si mbështetës i klientelës ndërkombëtare për trading-un online në tregjet Forex e CFD...

  Zbulo më shumë

  Asetet më popullore
  të javes.

  Aseti Hapur Lart Poshtë

  Autorizuar nga
  Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare

  “Smartcom sha” është e autorizuar përmes një liçencë të lëshuar nga AMF (Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare), për kryerjen e transaksioneve me tituj dhe veçanërisht blerjen dhe shitjen e titujve me porosi të klientit ne tregun e licensuar ne territorin e Republikes se Shqiperise.

  Zbulo më shumë

  Ku operojme