• Language
 • Sherbimet

  Në 2017-ën “Smartcom” zotëron licencën si Broker financiar, lëshuar nga AMF-ja (Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare).

  Gjatë ushtrimit të aktivitetit tonë bashkëpunojmë ngushtë me Rodeler Ltd, një broker Evropian i autorizuar dhe i licencuar nga CySec (Autoriteti i Mbikqyrjes Qipriote), që zotëron markën 24option.

  Veprojmë si mbështetës i klientelës ndërkombëtare për trading-un online në tregjet Forex e CFD:
  • klientëve u ofrohet asistencë lidhur me hapjen e llogarive, duke verifikuar me kujdes që dokumentacioni të jetë konform rregullave dhe në respekt të proçedurave,
  • klientët bëhen pjesë e kësaj përvoje që quhet trading online, përpunohen dhe u ofrohen kurse trajnimi professionale mbi përdorimin e platformës informatike,
  • klientët orientohen drejt gjetjes së burimeve dhe indikatorëve më të besueshme në treg me qëllim që t’u jepet mundësia për të marrë vendimet më të duhura për investimet e mundshme.

   

  ËSHTË MOMENTI TË BËNI NJË HAP PËRPARA.

  Shërbimet

  Gjatë ushtrimit të aktivitetit tonë bashkëpunojmë ngushtë me Rodeler Ltd, një broker Evropian i autorizuar dhe i licencuar nga CySec (Autoriteti i Mbikqyrjes Qipriote), që zotëron markën 24option. Veprojmë si mbështetës i klientelës ndërkombëtare për trading-un online në tregjet Forex e CFD...

  Zbulo më shumë

  Asetet më popullore
  të javes.

  Aseti Hapur Lart Poshtë

  Kush Jemi

  Smartcom-i është themeluar në 2013-ën si Shpk. Në 2017 shoqëria u shndërrua në Sha.

  Zbulo më shumë

  Ku operojme